Research & Utredning

Research & Utredning

Research & Utredning

Research och utredning är en tjänst vi erbjuder för dig som vill djupa dykare i ett ärende, utföra grävande journalistik, eller plocka fram både offentliga och icke offentliga handlingar som berör ett visst mål. Här arbetar vi med avancerad informationsinhämtning, och vi använder många olika metoder och källor för att få tag i korrekt information som direkt kan vara avgörande för ditt ärende. När köptes en specifik biljett? Vem står för bokningen? På vems namn bokades en hotellbokning? Vill du länka ihop olika personer genom en rad olika parametrar att känner varandra eller utredning kring exempelvis jäv? Våra researchers jobbar aktivt med undersökande journalistik och vi utför många uppdrag till journalister, Media produktionsbolag, och även privatpersoner från världens alla hörn. Tillsammans med vårt internationella nätverk av källor och informatörer på nyckelpositioner kan vi erbjuda dig korrekt och precis information från världens alla hörn.

Jag behöver hitta en gammal barndomsvän till mig, men jag har inte så mycket uppgifter kvar. Kan ni hjälpa mig ändå?
Absolut, det kan vi ordna. Maila oss med lite uppgifter så eller ring oss på telefon 08-20 27 00 så lämnar vi en offert.
Vad kostar denna tjänst?
Kostnaden är helt beroende på vilken information du vill få tag på, samt vilken källa/källor vi behöver använda. Vi debiterar 1500 SEK per timme för research och utredning, men kan vi eventuellt behöva köpa in information och då tillkommer den kostnaden. Moms tillkommer på alla priser. Observera att minimum utredning hos oss ligger alltid på minst 5 timmar
Hur lång tid tar en utredning?
Det skiljer sig en hel del på dem förfrågningar vi får in, vissa går väldigt snabbt med leverans samma dag, andra utredningar kan ta flera veckor eller månader, beroende på omfattningen, vilka inläsningar vi ska göra, och om vi behöver initiera ett samarbete med vår intelligence verksamhet eller Big Data analyser. Många av våra utredningar omfattar en rad olika delar i en utredning
Är tjänsten begränsad till offentliga handlingar?
Nej, absolut inte. I många av våra uppdrag handlar det om att få fram svåråtkomlig information, kopplingar, dokument, eller bevis för att styrka ett påstående t.ex. Det finns för den delen heller inga begränsningar för vilket land en operation kan drivas i. Om du exempelvis genomföra en utredning med anknytning till ett annat land är det inget problem.
Vem behöver denna tjänst?
Våra privatutredare jobbar oftast med advokater, jurister eller företag. Men vi arbetar även med privatpersoner för att tag fram handlingar, genomföra djupa bakgrundskontroller (även i andra länder), eller plocka fram annan relevant information för den som behöver det.
Tar ni betalt för att läsa er in ett case/ärende?
Om ärendet är simpelt och icke komplext krävs ingen ersättning för inläsning. Om målet är stort, och vi behöver gå igenom en polisutredning eller dylikt, då erfordras en noggrann inläsning där vi går igenom allt material igen. Här måste vi tyvärr debitera den tiden som vi lägger ned.

Fri konsultation per telefon eller epost

Clearinfor.se är Sveriges ledande tjänsteföretag inom privatutredningar. Vi erbjuder
spanings- och detektivtjänster för företag och privatpersoner.

Att veta innan du kontaktar oss

HOS OSS FÅR DU HJÄLP