UPPDRAG UTOMLANDS

internationella-uppdrag

Anlita privatdetektiv för uppdrag utomlands

I en alltmer globaliserad värld är det naturligt att vår verksamhet även har en internationell dimension. Bedrägeriutredningar, spårning av gods och individer, spaningsuppdrag och till och med otrohetsutredningar begränsas inte nödvändigtvis av landets gränser. Att verka effektivt även i internationella miljöer ställer emellertid stora krav på kompetens, resurser och kontakter. Med ett stort globalt nätverk av medarbetare är Clearinfor.se unikt kvalificerat bland svenska privatutredningsbyråer när det gäller internationellt arbete. Vi åtar oss internationella uppdrag både från företag och privatpersoner.

Hur gör jag för att anlita er?
Du kontaktar oss för en fri konsultation, antingen över telefon, mail eller vanlig post. Du kan naturligtvis också boka ett möte för samtal på ett av våra kontor.
Exempel på uppdrag som vi utför
Se förteckningen på denna hemsida, under ”Våra tjänster”. Clearinfor.se är nationellt ledande inom privatutredningar för företag och privatpersoner. Typiska områden där våra uppdrag även har internationell dimension gäller spårning av person eller fordon, kidnappning, bedrägerier eller otrohetsutredningar.
Begär prisuppgift/offert
När vi diskuterat ditt problem i en första fri konsultation erbjuder vi en offert.
Tystnadsplikt & sekretesspolicy
Du kan tryggt anförtro Clearinfor.se. Alla våra medarbetare arbetar under avtal om tystnadsplikt. När du som klient anlitar Clearinfor.se får du också ett avtal som förklarar våra regler om tystnadsplikt och sekretess.

Fri konsultation per telefon eller epost

Clearinfor.se är Sveriges ledande tjänsteföretag inom privatutredningar. Vi erbjuder
spanings- och detektivtjänster för företag och privatpersoner.

Att veta innan du kontaktar oss

HOS OSS FÅR DU HJÄLP