Dold kameraövervakning och avlyssning

otrohetsutredningar

Dold kameraövervakning och avlyssning

Ditt behov av säkerhet och övervakning är unikt. Även de specifika förutsättningarna för bevaknings- och säkerhetsteknik i en viss miljö kan variera och ibland motivera helt unika lösningar. Inte minst kan det finnas behov av och önskemål om installationer som är osynliga för tredje part. Clearinfor.se erbjuder avancerad implementation av säkerhetsteknik, där varje lösning är specialanpassad efter våra klienters helt unika behov. Sådana unika installationer är svåra att förutse även för personer med god kännedom om säkerhetsteknik och innebär därför ett betydande informationsövertag.

Så funkar det!
Clearinfor.se kunniga tekniker kan installera inspelningsutrustning för upptagning av ljud eller video i föremål typiska för den specifika miljön; t.ex. i mikrovågsugnar, eluttag eller leksaker. Sådana installationer smälter helt in i sin miljö och blir mycket svåra att upptäcka. Vi kan också göra motsvarande installationer i fordon.
Det här behöver du veta innan du kontaktar oss
Lyckad avancerad implementering kräver god kännedom om den miljö som avses för installationen. Vi behöver alltså utförlig information om alla relevanta förhållanden. Du kan naturligtvis kontakta oss om du behöver hjälp med att dokumentera den aktuella miljön.
Lyckade resultat
Clearinfor.se har dokumenterad framgång med användning av avancerade implementationer av säkerhetsteknik, både i spaning, spårning och otrohetsutredningar.
Kostnader & arvoden
Kontakta oss för prisinformation
Tystnadsplikt & sekretess
Alla Clearinfor.se medarbetare är anställda under avtal om tystnadsplikt och sekretess.

Fri konsultation per telefon eller epost

Clearinfor.se är Sveriges ledande tjänsteföretag inom privatutredningar. Vi erbjuder
spanings- och detektivtjänster för företag och privatpersoner.

Att veta innan du kontaktar oss

HOS OSS FÅR DU HJÄLP