Data recovery- Säkra bevis på dator & mobil

otrohetsutredningar

Vi säkrar digitala bevis på datorer och mobiltelefoner

Personlig information, företagsfakta och värdefullt arbete lagras i allt högre grad på digitala medier. Det innebär också att både olyckor och medvetna försök att radera eller dölja information kan medföra stora personliga och ekonomiska förluster. Våra professionella IT-forensiker eftersöker och säkrar bevis på datorer och olika typer av digitala lagringsmedier. De är den digitala världens motsvarighet till traditionella kriminaltekniker. Deras spetskompetens behövs både i utredningar av otrohet och i många andra typer av fall, men också när olyckan varit framme.

Forensiska undersökningar för datorer och läsplattor
Våra IT-forensiker har kompetens och utrustning för att undersöka datorer, läsplattor, hårddiskar, SD-kort, USB-minnen och liknande. Kontakta oss för information.
Hur skickar jag min(a) enhet(er) till er?
Om du själv har enheten i din ägo så kan den skickas till oss med post som REK brev. I de fall du endast tillfälligt har tillgång till enheten – t.ex. när det gäller din partners telefon – så kan vi skicka en tekniker nattetid och göra en klon av den på platsen.
Viktig information
Om du skickar din enhet med post ber vi dig att se till att den är välpaketerad och skyddad mot både stötar och fukt. Vi kan inte ta ansvar skador på enheten som uppkommit under frakten.
Lyckade resultat på dataåterställning
Våra IT-forensiker har statistiskt mycket goda resultat när det gäller att återställa digital förlorad information.
Vilken information får jag fram
Våra experter kan lokalisera och återställa de flesta typer av raderade eller oåtkomliga data, vare sig det gäller bilder, video, ljudfiler, text eller olika listor för samtal och liknande som genererats under användning av enheten.
Prisinformation
Mobiltelefon: 8700 SEK + moms**
Läsplatta: 8700 SEK + moms**
Dator eller hårddisk: 17900-22 900 SEK + moms**

** Saknar du lösenord/Skärmkod eller innehar kryptering tillkommer kostnad för detta. Hur mycket denna kostnad blir är helt beroende på enhetens modell och operativsystem/iOS/Android version.

Fri konsultation per telefon eller epost

Clearinfor.se är Sveriges ledande tjänsteföretag inom privatutredningar. Vi erbjuder
spanings- och detektivtjänster för företag och privatpersoner.

Att veta innan du kontaktar oss

HOS OSS FÅR DU HJÄLP